Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan voor een onderzoek naar de oorzaak van tochtklachten

Offerte aanvragen

Woon je in een kil, tochtig huis waar het niet comfortabel warm wil worden en wil je eindelijk af van de problemen? Vraag dan een snel offerte voor een gedegen onderzoek naar de oorzaken van tochtklachten, vochtproblemen of isolatiegebreken aan. Ook kun je via het onderstaande formulier gebruik maken om een offerte aan te vragen voor een professionele blowerdoortest, een rookproef of een thermografisch onderzoek.

De kosten van een onderzoek

De kosten voor het onderzoeken van een woning zijn vanaf slechts €395. Dus wil je eindelijk af van de kou en tochtklachten of vochtproblemen in huis en ben je benieuwd hoeveel het kost om jouw woning, kantoor of bedrijfspand te laten onderzoeken door Tochtklachten.nl? Maak dan gebruik van het onderstaande offerteformulier.

Tochtklachten.nl

Tochtklachten.nl is onderdeel van Energiekeurplus, onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de specialist in tocht, vocht, thermografie – ITC Level 3 – & luchtdichtheidsmetingen met blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Ja, ik wil graag een offerte voor een gedegen onderzoek naar tochtklachten, vochtproblemen of isolatiegebreken aanvragen!

Offerte