Thermografie bij Delta Instruments in Drachten

Thermografie bij Delta Instruments in Drachten

Thermografie inspectie Delta Instruments

Tochtklachten.nl deed een thermografie inspectie bij het gebouw van Delta Instruments aan de Kelvinlaan in Drachten. Men wil het pand uit 2009 graag energieneutraal maken. Maar in het verleden speelden er tochtklachten waarvan de oorzaak inmiddels verholpen zou moeten zijn. Het thermografisch onderzoek van de kantoren moest de kwaliteit van herstelwerkzaamheden bij de aansluitingen van sandwich panelen op de kozijnen en gevels aantonen.

Thermografie bij isolatiegebreken

Een thermografie inspectie door een gecertificeerd thermograaf is het middel bij uitstek om isolatiegebreken op te sporen. Ook kunnen wij met gebruik van thermografie controleren waar de oorzaken van tochtklachten te vinden zijn en of herstelwerkzaamheden aan thermische isolatie wel juist zijn uitgevoerd. Tenslotte kan naar aanleiding van een onderzoek in combinatie met een Blowerdoor worden bepaald of de kwaliteit van de isolatie en kierdichting voldoende is om een gebouw energie neutraal te maken.

Tochtklachten.nl

Tochtklachten.nl is onderdeel van Energiekeurplus, onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de specialist in tocht, vocht, thermografie – ITC Level 3 – & luchtdichtheidsmetingen met Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.