Lekkage bij aanbouw woning in Groningen

Lekkage aanbouw Groningen

Lekkage bij aanbouw Groningen

Bij deze woning in Groningen werd enkele jaren geleden een aanbouw geplaatst. Sindsdien hebben de bewoners last van lekkage en vochtproblemen. De aannemer kon de oorzaak van de vochtplekken niet achterhalen en het probleem bleef bestaan. Wij maakten bij ons onderzoek gebruik van blowerdoor, kunstmatige rook en thermografie. Zo worden de oorzaken van lekkages en condensatie problemen haarscherp in beeld gebracht.

Lekkage en vochtproblemen

Er zijn veel oorzaken die tot vochtproblemen zoals optrekkend vocht en lekkages kunnen leiden. Valspecie in een spouwmuur kan koudebruggen, condensatie en schimmel op muren veroorzaken. Lekkages bij de aansluitingen van daken en kozijnen kunnen tot wateroverlast leiden. Maar ook constructiefouten en ontbrekende waterkeringen kunnen tot vochtproblemen en lekkages leiden.

Tochtklachten.nl

Tochtklachten.nl is onderdeel van Energiekeurplus, onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de specialist in tocht, vocht, thermografie – ITC Level 3 – & luchtdichtheidsmetingen met Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.